Lees online  |  Afmelden
Giant
Giant Benelux B.V.
Giant Prime E+ 1 als beste getest
De Prime E+ 1 is de best scorende fiets in de test van de Consumentenbond. De e-bike met middenmotor behaalt een 8,4 als eindrapportcijfer en troeft daarmee de 37 andere elektrische fietsen af. Vooral als het gaat om de actieradius (score: 10) en kwaliteit van ondersteuning (score: 9,5) gooit de Prime E+ 1 hoge ogen. Het is het derde jaar op rij dat Giant met een elektrische fiets uit haar collectie een belangrijke prijs in de tweewielerbranche wegsleept.
Lees meer
 
10 op actieradius
Giant heeft jaren geleden een eigen elektrisch systeem ontwikkeld, in samenwerking met Panasonic en Yamaha. Deze middenmotor (SyncDrive Life) en accu (EnergyPak) springen er in de Consumentenbond-test in positieve zin uit. Van alle modellen met een middenmotor die onder de loep zijn genomen, is Giant de enige die een 10 scoort op het punt actieradius. Giant biedt fietsers met haar accu veruit de grootste actieradius onder de hoogste ondersteuning. Niet alleen met de Prime E+ 1, maar ook met de Prime E+ 2. De SyncDrive Life-middenmotor levert volgens de Consumentenbond veel ondersteuning, ongeacht de omstandigheden. Bij het heuvelop rijden, wegrijden en versnellen doet het systeem steeds zijn werk. Als rapportcijfer kennen de testers van de Consumentenbond een 9,5 toe aan de kwaliteit van ondersteuning.
Lees meer
 
Dagrijverlichting
De LED-dagrijverlichting, geïntegreerd in het frame, en de verlichting in het spatbord, wordt ook extreem goed beoordeeld (9,1). Door de lichtsensor schakelt de verlichting automatisch over als het donker wordt. Dat vergroot de zichtbaarheid en dus de veiligheid.
Lees meer
 
 
Vaak in de prijzen!
Aan de test van de Consumentenbond wordt veel waarde gehecht, zowel in de tweewielerbranche als door consumenten. Het testwerk, bestaande uit metingen en beoordelingen, gebeurt onafhankelijk en is zodoende een belangrijke graadmeter. Het is niet voor het eerst dat Giant hoog eindigt in vooraanstaande tests. Giant staat bekend om de kwaliteit van haar e-bikes. In de afgelopen jaren viel de collectie meermaals in de prijzen. Zo won Giant in 2016 met de Elegance E+ 1 en in 2017 met de Prime E+ 2 de verkiezing E-bike van het Jaar van RAI Vereniging. Sinds 1999 produceert het merk elektrische fietsen voor alle soorten fietsers.
Lees meer
 
Giant Benelux B.V.
Pascallaan 66
8218 NJ Lelystad
0320296296
retailsupport@giant-europe.com
https://www.giant-bicycles.com/nl/
Facebook   Instagram  
Liv